Hormiliitoskorkeudet

Hormiliitoskorkeudet ja liitosvaihtoehdot

hormiliitoskorkeudetTämän sivun hormiliitoskorkeudet ja liitosvaihtoehdot koskevan Warma-Uunien varaavia takkoja ja puuhelloja. Muiden mallien liitokset, kuten KiVa, KIT, kamiinat ym. on varmistettava tehtaalta.

VARAAVAT TAKAT

Katso varaavan takan yläliitoksen hormiliitoskorkeudet oheisesta kuvasta. Yläliitos sijaitsee tulisijan yläosassa takana tai sivulla.

Varaavien Warma-Uunien päältäliitoksissa vakio päältäliitosaukko on esitetty tuotekohtaisissa pohjakuvissa. Erikoistilauksesta hormiaukon paikkaa voi siirtää, siirrosta on sovittava erikseen tehtaan kanssa ja siitä on myös lähetettävä mittakuva tehtaalle.

Varaaville takoille suosittelemme aina ensisijaisesti ylä- tai päältäliitosta, sillä tällöin tulisija on mahdollista varustaa tuplakierrolla, joka lisää lämmöntalteenottokykyä sekä sytytyspellillä, joka auttaa hyvin vedon muodostamisessa hormiin.

Alaliitos (osaan tuotteista vain erikoistilauksesta) Hormiliitoskorkeus lattiapinnasta 70 mm.
Mikäli pohjalaattaa jostain syystä nostetaan, korottuu hormiliitoskorkeus samassa suhteessa. Alaliitos sijaitsee tulisijan yläosassa takana tai sivulla.

Mahdollisista tulisijen kokonaiskorkeuden madalluksista (kaikki tulisijat) on hormiliitoskorkeudet pyydettävä erikseen tehtaalta.

Vakio hormiliitosputken koko: leveys 120 mm, korkeus 240 mm. Vakioputken pituus on 250 mm. Nurkkamallit liitetään 45° kulmaliitosputkella, pituus 100 + 300 mm.

Hormiaukon koko: leveys 140 mm, korkeus 260 mm.

PUUHELLAT

vain alaliitosmahdollisuus, hormiliitoskorkeus lattiapinnasta 70 – 100 mm. Tarkemmat tiedot myyjältäsi tai tehtaalta.

 

Huomaathan, että olemassaolevien tiilihormien hormiliitospaikka on usein siirrettävissä uudelle tulisijalle sopivaksi.

Kysy muiden mallien (KiVa, KIT, kamiinat ym.) tehtaalta!