Toimitus- ja takuuehdot

Warma-Uunien toimitus- ja takuuehdot

Toimitus- ja takuuohjeet koskevat verkkokauppaa. Tehdasmyynnin takuuehdot ladattavissa tästä.

(Voimassa 1.4.2022 alkaen)

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Warma-Uunit Oy, y-tunnus 2155611-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimituskustannukset lisätään kassalla ennen tilauksen vahvistamista. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.warmauunit.com/kauppa ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:
Tilausnumeron
Listauksen tilatuista tuotteista ja lisävarusteista
Laskun erittelyn ja loppusumman

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Lasku, Osamaksu, Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusaika ilmoitetaan verkkokaupassa tuotekohtaisesti. Pidemmät toimitusajat voivat tulla kyseeseen loma-aikoina heinäkuussa ja joulun välipäivinä. Mikäli toimitusaika venyy kohtuuttomasti pidemmäksi, on asiakkaalla oikeus peruuttaa tilaus. Warma-Uunit pidättää oikeuden perua tilauksen siinä tapauksessa, että tilattu tuote on loppuunmyyty, tai tilatun tuotteen tai sen osien saatavuudessa on Warma-Uuneista riippumattomia ongelmia.

Toimitus tapahtuu erillisrahtina ja sille pitää olla vastaanottaja. Toimitusaika ilmoitetaan tilausvahvistuksen yhteydessä, yleensä puhelimitse. Mahdollisista toimitusaikatoiveista kannattaa ilmoittaa tilauksen yhteydessä. Ostajan tulee huolehtia rahdille vastaanottaja, joka tarkastaa saapuneen lähetyksen ja ilmoittaa rahdin kuljettajalle näkyvistä kuljetusvaurioista.

Warma-Uunit ei vastaa ylivoimaisesta esteestä johtuvista toimitusongelmista. Tällaisia esteitä voivat olla esimerkiksi viranomaisen päätökset, työselkkaukset, tuontikiellot, liikenteen tai energian jakelun häiriintyminen, luonnonmullistukset, tulipalo, sota ym.

Toimitustapa ja toimituskulut

Verkkokaupassa ilmoitetut toimituskulut sisältävät rahti- ja pakkauskulut Manner-Suomeen tontille, jolle pääsee rahdinkuljettajan jakoautolla. Saaristoon tai pienille mökkiteille toimituskulut tulee selvittää erikseen ennen tilausta.

Tilaukset toimitetaan erillisrahtina. Lähetyksen saapuessa toimituspaikalle, asiakkaan tulee olla vastaanottamassa, tarkastamassa ja kuittaamassa toimitus. Mikäli toimitus viivästyy sen takia, että vastaanottajaa ei tavoiteta sovittuna aikana, tavaran säilyttämisestä aiheutuvat kustannukset peritään asiakkaalta.

Jotta tavarat saadaan turvallisesti purettua autosta, on toimituspaikalla oltava riittävän tasainen ja kantava alusta. Tavarat on välittömästi purun jälkeen kannettava suojaan kosteudelta.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän rajoitettu vaihto- ja palautusoikeus. Warma-Uunien tuotteet eivät ole varastotuotteita, vaan ne valmistetaan ja niihin tilataan tarvikkeita asiakaskohtaisesti, asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tuotteet voivat sisältää myös useita käsintehtyjä osia, joiden uudelleenhyödyntäminen voi olla mahdotonta. Tuotteiden kuljetus asiakkaalle tapahtuu tuotteen painon ja koon johdosta erikoisrahdilla. Tuotepaketti sisältää lukuisia osia ja aineita, jotka ovat herkkiä kosteudelle tai mekaaniselle rasitukselle. Mikäli lähetystä ei ole suojattu kosteudelta, saattaa useampi osa olla jälleenmyyntikelvoton.

Edellä mainituista syistä johtuen, tuotteen palautusoikeudella on seuraavat rajoitukset:

  • Tuotteen palautuksesta koituvat toimituskulut maksaa asiakas. Rahdin hinta määräytyy noutopaikan perusteella. Rahtikulut voivat tuotteesta ja sijainnista riippuen olla n. 90 – 500 €, saarikohteissa jopa huomattavasti enemmän.
  • Lähetyksen tarkastuksesta koituvat kulut (n. 40 €) vähennetään hyvityshinnasta.
  • Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty tai säilytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.
  • Tuotteen uudelleenmyynnistä koituvat tappiot vähennetään hyvityshinnasta.
  • Palautuksesta annettava hyvitys korvataan vasta, kun tuote on saatu uudelleen myytyä ja edellä mainitun tappion suuruus on saatu varmistettua.
  • Tuotteen rajoitettu palautusoikeus päättyy tuotteen asennuksen alkaessa, tai viimeistään 14 päivän kuluttua toimituksesta.
  • Rajoitettu palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
  • Palautuksessa tuotteen asianomaisesta pakkaamisesta vastaa asiakas. Puutteellisesta pakkauksesta johtuvat kuljetusvauriot korvaa asiakas.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:
Asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
Pankkitilinumerosi ja pankin nimi
Kopio Warma-Uunit Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Warma-Uunit Oy
Lokalahdentie 1
23500 Uusikaupunki

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä virheelliset/väärät tuotteet

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi Warma-Uunit Oy:lle.
Ongelmatilanteista voi olla yhteydessä puhelimitse numeroon 02 844 1576, tai sähköpostitse osoitteeseen warmauunit@warmauunit.com

Asiakkaan tulee tarkistaa lähetys tavaraa vastaanottaessa. Mikäli lähetyksessä on jälkiä kuljetusvahingosta, kuten lommoja, naarmuja, repeämiä, lytistymiä tai vastaavia, on niistä tehtävä kirjallinen merkintä rahtikirjaan. Pakkauksissa näkyvät vahingot kirjoitetaan rahtikirjaan ja pyydetään allekirjoitus kuljettajalta. Ilman merkintää rahtikirjassa, kuljetusliikkeet eivät korvaa kuljetusvahinkoja ja vastuu jää rahdin vastaanottajalle / asiakkaalle. Kuljetusvaurioista on ilmoitettava valmistajalle viimeistään 7 päivän sisällä toimituksesta osoitteeseen warmauunit@warmauunit.com

Mikäli toimitettu tuote on väärä tai virheellinen, on siitä ilmoitettava viipymättä tai viimeistään 14 päivän kuluessa rahdin vastaanotosta tehtaalle. Reklamaatio on hoidettava aina ennen asennusta. Virheellistä tuotetta ei saa asentaa. Jos tuote, esim. kaakelit tai kiertoilmatakan sydän on asennettu, ne katsotaan hyväksytyksi! Valmistaja ei vastaa asennusvirheistä.

Takuu

Varaavien Warma-Uunien valmistamien takkojen takuu on 12 kuukautta toimituspäivästä lukien. Takuu vastaa takuuaikana esiin tulevista materiaalista ja valmistusvirheistä johtuvista vioista, sekä niistä johtuvista toimintahäiriöistä. Elementtirungon takuu on 5 vuotta. Takuu ei vastaa virheellisestä käytöstä johtuvista vaurioista ja haitoista, kuten esimerkiksi nokeentumisesta, ylilämmityksestä, vääränlaisesta käyttöönotosta tai esimerkiksi rakennuksen aikaisesta lämmittämisestä johtuvista halkeamista tai hiushalkeamista, tulisijasta riippumattomien tekijöiden aiheuttamista haitoista ja toimintahäiriöistä, kuten hormin toiminnasta, huoneiston alipaineesta yms. Takuu ei myöskään vastaa tiivisteiden, tulipintojen, arinoiden tai polttimien normaalista kulumisesta tai virheellisestä käytöstä johtuvista vaurioista. Takuu ei koske takkaluukkujen/kiertoilmatakkojen laseja. Katso lisätietoja tulisijan käytöstä ja käyttöönotosta tulisijan mukana tulevasta käyttöohjedokumentista.

Takuun edellytyksenä on, että tulisijan asentaja on täyttänyt asennuspöytäkirjan huolellisesti ja toimittanut sen tehtaalle (esimerkiksi valokuvaamalla ja lähettämällä kuvan tehtaan sähköpostiin), asennusohjeita sekä tilaussopimuksessa olevien asennusehtojen kohtia on noudatettu. Takuun edellytyksenä on myös, että asiakas on suorittanut alkulämmityksen ja kuivatuksen ohjeiden mukaisesti ja noudattanut käyttö- ja hoito-ohjeita sekä tulisijan hoidosta ja huollosta on huolehdittu säännöllisesti.

Asennusvirheistä ja niiden seurauksista on vastuussa tulisijan asentaja. Tulisijatoimituksen mukana tulevia asennusohjeita ja asennusehtoja tulee noudattaa, sekä asentajan on täytettävä asennuspöytäkirja. Jos tulisija on asennettu ja asennus laskutettu Warma-Uunit Oy:n toimesta, asennusvirheistä reklamointi tulee tehdä tehtaalle.

Takuutodistuksena tulee säilyttää tilaussopimus sekä todistus maksusuorituksesta.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Warma-Uunit Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

 

Tulisijan ja hormin rakentaminen on luvanvaraista toimintaa. Tarkista ennen tulisijan ja hormin hankintaa paikkakuntakohtaiset rakennusvalvonnan määräykset ja asetukset. Rakennusluvan hankkiminen on asiakkaan vastuulla, Warma-Uunit Oy:n tuottehinnat eivät sisällä lupadokumentteja.

 

Toimituksen ulkopuoliset tarvikkeet

Tehdas ei vastaa Warma-Uunit Oy:n toimituksen ulkopuolisten tarvikkeiden ym. yhteensopivuudesta, Näitä voivat olla mm. savuhormisto, tulisijan ulkopuolisia rakenteet, eduspellit, varsinaiseen tulisijaan kuulumattomat pinnoitukset, sekä itse hankitut pinnoitteet tulisijaan. Tehdas ei vastaa myöskään edellä mainittujen asennuksesta, toimivuudesta eikä paloturvallisuudesta (ks. mm. Liittäminen savuhormiin).

Asiakkaan on huomioitava myös tilaussopimuksessa olevat asennusehdot, joita asiakas sitoutuu noudattamaan. Mikäli asennus- tai toimitusehtoihin sovitaan muutoksia kaupanteon yhteydessä, tulee ne merkitä tilaussopimukseen. Tilaaja ja myyjä vastaavat muutoksista.