Tulisijojen tekniset ominaisuudet

Tulisijojen tekniset ominaisuudet

Varaavan takan tekniset ominaisuudet

Warma-Uunien varaava takka on elementtirakenteinen vastavirtauuni, jossa yhdistyvät korkea hyötysuhde, alhaiset päästöt ja kestävä rakenne.

Tulisijojen tekniset ominaisuudet - puupihi tulipesä

Puupihi-tulipesä

Warma-Uunien varaavissa takoissa käytetään patentoitua Puupihi-polttotekniikkaa, jonka ansiosta tulisijat ovat tehokkaita, vähäpäästöisiä ja niissä puut palavat näyttävällä liekillä.

tulisijojen tekniset ominaisuudet korvausilma

Korvausilmajärjestelmä takalle

Alipaineisella ilmastoinnilla varustetuissa rakennuksissa tulisijaan liittyvät ongelmat ovat yhä yleisimpia. Warma-Uuneihin on liitettävissä huoneiston ulkopuolinen paloilma, jolloin tulisija vastaa myös modernin asumisen haasteisiin.

korotusmahdollisuus

Takan korotusmahdollisuus

Warma-Uunien varaavat takat ja kiertoilmatakat voi helposti korottaa haluttuun korkeuteen. Korotukset myös lisäävät varauskykyä.

pellettipoltin

Pellettipoltin

Pelletin varastointi on helppoa ja saatavuus on hyvä. Jos polttopuiden varastointi ja/tai saatavuus on hankalaa, kannattaa harkita takkaa, jossa myös pellettien polttaminen on mahdollista. Pelletin poltto on vaivatonta, hyötysuhde on hyvä ja päästöt lähes olemattomat.

leivinuuni

Leivinuuni ja läpipesä

Melkein jokainen Warma-Uunien varaava takka on varustettavissa leivinuunilla. Suuret mallit on varustettavissa myös ns. läpipesällä, jolloin takkatulen loimusta voi nauttia takan molemmilla puolilla.