Yritys

Warma-Uunit Oy

Warma-Uunit Oy on elementtirakenteisia valmistulisijoja Uudessakaupungissa valmistava perheyritys.

Warma-Uunit Oy:llä on yli 30 vuoden kokemus tulisijojen tuotekehityksestä ja valmistuksesta. Perinteisen tiilimuurauksen ja osakomponenttien valmistuksen kautta aloitettiin varaavien elementtirakenteisten valmistulisijojen valmistus vuonna 1999. Tulisijavalimo perustettiin luonnonkauniiseen Pyhämaan saaristomaisemaan jossa tehtaan ajanmukainen runkovalimo edelleen sijaitsee.

Vuonna 2006 aloitettiin oma muotokaakelien valmistus. Kaakelitehdas perustettiin Uuteenkaupunkiin. Muotokaakelitehtaassa valmistuvat kotimaiset ja ajattoman tyylikkäät kaakelit monipuoliseen kaakelitulisijamallistoon.

Uudenkaupungin toimipisteestä tuli myöhemmin Warma-Uunien päätoimipiste ja siellä toimii myös tehtaan kokoonpanohalli ja lähettämö, sekä myyntinäyttelytilat. Myyntinäyttelytiloissa voi tutustua mahtavaan mallistoon ja esimerkiksi Puupihi-tulisijan toimintaan käytännössä.  Warma-Uunit Oy:n toimitilat sijaitsevan aivan Uudenkaupungin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien ulottuvilla.

Tuotteet

Warma-Uuneissa yhdistyy perinteinen, sukupolvelta toiselle säilynyt uuniosaaminen, nykyaikainen teknologia ja tuotekehitys sekä nykypäivän ja tulevaisuuden tulisijatuotteelle asettamat tekniset ja esteettiset vaatimukset.

Warma-Uunit on suomalainen tuote, sillä sen kotimaisuusaste on lähes 100 prosenttinen.

Warma-Uunit Oy on tuonut uunimarkkinoille laadukkaan ja tehokkaan tulisijamalliston josta riittää valinnanvaraa kaikkien makuun ja tarpeisiin. Warma-Uunien mallisto on laaja ja helposti muunneltavissa, siitä on helppo löytää jokaiseen kohteeseen sopiva tulisija. Mallistoon kuuluvat takat viidessä eri kokoluokassa, sekä liedet, kamiinat ja kiertoilmatakat.

Warma-Uunien tuotteisiin kuuluu myös Puupihi-tulisija, jossa puut palavat erittäin korkealla hyötysuhteella, Puupihi-tulisijassa voi polttaa klapin ohella myös pellettiä tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Halutessaan Warma-Uuniin voi valita leivinuunin, tai tulisijan voi toteuttaa tilanjakajana ja jopa kaksipuolisena (läpipesä) jolloin yhdestä tulisijasta riittää tunnelmaan ja lämpöä jaettavaksi kahteen tilaan tai huoneeseen.

Warma-Uuneilla on maanlaajuinen jälleenmyyntiverkosto. Jälleenmyyjien tiedot löydät täältä.

Lue lisää Puupihi-tulisijoista täällä.